Mogelijkheden

 

Tarot op feestjes, bedrijfsevenementen of een vriendinnendag?

Voor zowel consumenten als bedrijven kan ik een gebeurtenis een speciaal tintje geven. Denk daarbij aan speciale gelegenheden, zoals een een vrijgezellenfeestje, vriendinnendag of bedrijfsfeest. Tea & Tarot met vriendinnen? Eventueel gecombineerd met andere activiteiten, zoals sieraden maken, creatieve portretten tekenen of een bezoekje aan het stadsstrand? Er is veel mogelijk, eventueel in samenwerking met andere ondernemers op Stek. In overleg kan ik ook op je eigen locatie de kaarten leggen.  

Neem contact met mij op om te bespreken wat je wensen zijn. Samen kijken we wat mogelijk is om er een onvergetelijke dag van te maken.  

 

Lekker kletsen met vriendinnen onder het genot van een heerlijke high tea met lekkere hapjes. En iedereen gaat na het consult met nieuwe inzichten naar huis.

Je kunt de dag compleet maken door een andere activiteit toe te voegen, zoals een workshop sieraden maken. Iedereen maakt een prachtig persoonlijk sieraad, een blijvende herinnering.

In samenwerking met het Vinotheekje op Stek verzorgen we regelmatig Tarot au Vin, een combinatie van een klein wijnproeverijte met een tarotconsult. 

Een bedrijfsborrel, -feest of -uitje?Met een kort consult (op locatie) krijgen de medewerkers iets bijzonders en persoonlijks. Het feest krijgt daarmee een extra dimensie. Desgewenst kan ik in het consult inspelen op iets dat in het bedrijf speelt. Neem contact op voor de prijzen en mogelijkheden.